شنبه، ۲۰ آذر ۱۳۹۵, ۲۰:۰۵
 
«اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»

برآورد می­شود صنایع لبنی حدود 2% مصرف انرژی صنایع غذایی کشور را به­خود اختصاص می­دهند.

همچنین بر اساس بررسی­های بعمل آمده نتایج مقایسه مصرف ویژۀ انرژی در برخی کارخانجات بزرگ کشور با میانگین جهانی به شرح زیر می­باشد:

شیر و لبنیات

1-      کارخانه مدرن دارای تجهیزات با بازده بالا و بویلرهای جدید

2-      کارخانه مدرن با سیستم بخار

3-      کارخانه معمولی

4-      کارخانه قدیمی

5-      تا  15- یازده کارخانه در سطح کشور

سهم مصارف حامل­های انرژی  برای تولید لبنیات:

محصول

نسبت مصرف انرژی الکتریکی

نسبت مصرف انرژی حرارتی

شیر

66%

34%

شیرخشک

20%

80%

پنیر و ...

30%

70%

 

 

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به سازمان بهره وری انرژی ایران - سابا می‌باشد.